Кероб - це порошок, який отримують з плодів ріжкового дерева. Видобувається він вже близько 5000 років, але в дієтичному харчуванні став використовуватися не так давно, відразу зарекомендував себе як прекрасний відповідник какао і шоколаду. Виріб все частіше замінює цукор в кулінарній промисловості. Продукт навіть додають в протикашльові препарати та інші медикаменти з метою поліпшення їх смаку.
Різновиди Керобу:
Плоди дуже зручно зберігати в стручках. При цьому всі корисні речовини і мікроелементи зберігаються в повному обсязі. Перед застосуванням стручок розламати і пропустити в кавомолці. Такий порошок зручно варити в турці, як звичайну каву.
Порошок може бути сирим або обсмаженою. Вид вибирати, залежить від особистих переваг:
1. Не обсмажений - це солодкий вид. Порошок має світло-рожевий відтінок. За смаком дуже далекий від шоколаду.
2. Слабке обсмажування. Часто видають за сирої порошок. Характеризується карамельним смаком. Відрізнити від НЕ обсмаженого можна з допомогою кислинки і більш темного відтінку.
3. Середня обсмажування. Колір порошку яскраво коричневий. Смак гіркуватий, схожий на чорний шоколад.
Порошок можна використовувати для приготування різних десертів.
Кероб має масу позитивних сторін:
1. Продукт вважається засобом, продовжує молодість. Це пояснюється тим, що він збагачений антиоксидантами.
2. В складі немає кофеїну. Напій з цього продукту можна вживати гіпертонікам і не буде заподіяно ніякої шкоди здоров'ю.
3. У бобах какао присутня речовина теобромін. Вона відповідає за психоемоційний стан людини. У Кероб немає таких ферментів, тому його вживання ніяк не відіб'ється на настрої.
4. Кероб на відміну від аналогів містить меншу кількість жирів. Насолода досягає за рахунок лактози і фруктози. Тому продукт вважається дієтичним.
5. Велика кількість всіх корисних ферментів повністю засвоюються організмом. У продукті є невелика кількість клітковини, але ферменту вистачає, щоб привести в норму роботу травного тракту. Антиоксиданти разом з харчовими волокнами очищають організм від шкідливих токсинів і зашлакованості.
6. Продукт виступає антисептиком. Зілля в найкоротші терміни допомагає впоратися з проносом при отруєнні. Напій очищає кров від холестерину і захищає від освіти холестеринових бляшок ..
7. Кероб слаще порошка какао. При приготовлении напитка с помощью Кероб не потребуется дополнительно добавлять сахар.
8. Часто применяется диетологами так как блокирует выработку гормона греналина, который отвечает за аппетит человека.
Кероб - это широко применяемый продукт, который безопасен для мужчин, женщин и детей. Детям часто назначают порошок при частом отрыжке пищи и диареи. Исследования говорят о токсическом безопасность, то есть вред кероб организму не наносит.
Прямих протипоказань до застосування під час годування або вагітності немає. Але все ж рекомендується проконсультуватися з фахівцем і приймати речовина з обережністю. Для дорослих добова доза обмежується 20 грамами. Для малюків вказівок немає, тому рекомендується орієнтуватися на половину від цього обсягу.
Для того щоб зберігалися всі корисні властивості зберігати продукт необхідно в скляній банці з щільно закритою кришкою. Зберігати в прохолодному сухому місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Іспанія |
Тип | Какао-порошок |
Вага | 500 г |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 94,35 ₴