Кокосова олія, Extra Virgin 5 л. Нерафінована, холодного віджиму.
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: cocoil5pr
1 899 ₴
Показати оптові ціниКокосова олія має характерний солодкуватий, ніжний аромат і приємний горіховий присмак. Сьогодні випускають рафіновану і нерафіновану олію. Також, олія буває харчовою та косметичною.
Краще всього обирати нерафіновану олію холодного віджиму, яка вважається самою корисною та якісною.
До складу олії кокосу входять насичені жирні кислоти (майже 83%), серед яких лауринова, капронова, каприлова, олеїнова, капріновая, пальмітинова, міристинова, стеаринова. Також в кокосовому маслі є фітостероли, вітаміни (К, холін, Е) і мінерали: кальцій, цинк і залізо.
Через вміст насичених жирних кислот олія кокоса практично не піддається окисленню, у зв'язку з чим має досить тривалий термін зберігання. Вона практично не вступає в реакцію з повітрям, тому, навіть у холодильнику, залишається придатною протягом всього терміну споживання.
Кокосова олія також не втратить корисних властивостей та смакових якостей при нагріванні до високих температур, тому, на відміну від інших масел та олій, може використовуватися для смаження та приготування у фритюрі, вона не стає канцерогенною.
Кокосовою олією можна замінити вершкове масло у приготуванні страв. Для більш економного споживання можна приготувати страву на топленій або іншій олії, а кокосову олію потроху додавати в кінці приготування. Ця олія здатна перетворити звичайну і просту їжу на вишукану страву.
Цей продукт використовується для приготування найрізноманітніших гарячих страв: супів, макаронних виробів, круп'яних гарнірів, овочевих страв, соусів та гарячих закусок. Можна кокосову олію додавати і в кондитерські вироби та випічку. З кокосовою олією набувають приємного присмаку печива, торти, кекси, сирники, млинці, сирні запіканки та оладки. Випічка з цією олією набагато довше зберігає пишність і свіжість.
Містить:
ненасичені жирні кислоти:
-лаурінова 44-52%
-Міристінова 13-19%,
-пальмітінова 7,5-10,5%,
-капрінова 4,5-10%,
-каприлова 6,0-9,7%,
-олеїнова 5-8%,
-стеаринова 1,0-3,0%,
-капронова 0,2-2,0%,
-лінолева 1,5-2,8%,
гексадеценової до 1,3%,
фітостероли, вітаміни (С, Е, К та холін)
мінерали:
магній, кальцій, калій, цинк, фосфор, залізо, гіалуронова кислота.
Калорійність на 100 г: 892 ккал.
Харчову кокосову олію радимо зберігати при температурі не більше 20 градусів або в холодильнику. Косметичний продукт можна сміливо зберігати у ванній, де вона буде менше згущуватися.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Тип олії | Кокосова |
Тип | Нерафінована |
Віджим | Перший холодний |
Об`єм | 5000 мл |
Упаковка | Пластикова тара |
- Ціна: 1 899 ₴