Какао терте
Терте какао з африканських бобів - це поєднання ціни і якості.
За смаком воно нагадує шоколад класу "Преміум".
Відрізняється делікатною кислинкою, помірною терпкістю і гірчинкою, а також солодким шоколадним ароматом.
Какао терте - це 100% чорний шоколад без яких-небудь добавок, отриманий шляхом перетирання какао-бобів. Використовується для виготовлення кондитерських виробів. Є основним компонентом високоякісного шоколаду, а також основна сировина для виробництва какао-масла і какао-порошку. Також какао терте обов'язковий компонент деяких спеціальних косметичних процедур (обгортання, маски та ін). Не містить добавок і цукру, додасть шкірі гладкість і шовковистість, а аромат шоколаду знімить напругу.