Кокосовий цукор
Кокосовий цукор - це натуральний підсолоджувач з золотисто-коричневим кольором та кристалічної або злегка зернистою структурою. Оскільки він складається переважно з сахарози, його смак можна порівняти зі смаком карамелі.
Кокосовий цукор є цінним джерелом вітамінів та мінералів. Оскільки цей тип підсолоджувача не обробляється, він містить ті ж шістнадцять амінокислот, присутніх в рідини, з якої він проводиться.
Він має багатий кислотний склад: містить аспарагінову кислоту, глутамінової кислоти, серин, треонін, а також невелика кількість різних інших незамінних амінокислот.
А також містить цінні мінерали, такі як магній, калій, фосфор, азот, марганець, мідь, сірка, натрій, хлор, бор, цинк, залізо. Цей натуральний підсолоджувач також є джерелом вітаміну B1, вітаміну B2, вітаміну B3, вітаміну B6, вітаміну В8 і вітаміну B12.
Кокосовий цукор є гідною заміною білого цукру, меду, а також кленового сиропу у багатьох рецептах, агави в більшості вегетаріанських рецептів, а також у солодких спокуси, які воліють вегетаріанцями.