Продавець ECOUA: органічні продукти для здорового харчування гуртом та в роздріб. розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
243 відгуків
promo_banner
+380 (99) 059-49-75
08205, вул. Северинівська, Ірпінь, Україна
Кошик
ECOUA: магазин органічних натуральних продуктів. Широкий асортимент продукції на будь який смак.
Кокосовий цукор - 250 г, фото 3

Кокосовий цукор - 250 г

  • В наявності
  • Код: cr250pr

129,06 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

Кокосовий цукор - 250 г
Кокосовий цукор - 250 гВ наявності
129,06 ₴
+380 (99) 059-49-75
Іра
+380 (99) 059-49-75
Іра
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кокосовий цукор - це натуральний підсолоджувач золотисто-коричневого кольору і кристалічною або злегка зернистою структурою. Оскільки він складається переважно з сахарози, його смак можна порівняти зі смаком карамелі.

Кокосовий цукор є цінним джерелом вітамінів і мінералів. Оскільки цей тип підсолоджувача не обробляється, він містить ті ж шістнадцять амінокислот, які присутні в рідині, з якої він.

Цукор має багатий кислотний склад: містить аспарагинову кислоту, глутамінову кислоти, серин, треонін, а також невелика кількість різних інших незамінних амінокислот. Містить цінні мінерали, такі як магній, калій, фосфор, азот, марганець, мідь, сірка, натрій, хлор, бор, цинк, залізо. Цей натуральний підсолоджувач також є джерелом вітаміну B1, вітаміну B2, вітаміну B3, вітаміну B6, вітаміну B8 і вітаміну B12.

Кокосовий цукор є гідною заміною білого цукру, меду, і навіть кленового сиропу, агави в більшості вегетаріанських рецептів.

Кокосовий цукор суттєво відрізняється від тростинного цукру хімічним складом.

У кокосового цукру інший смак, менш солодкий, ніж у тростинного і бурякового.  Відчути екзотичний кокосовий аромат, не вийде, запах буде карамельним з горіховими нотками.  Колір цукру від світло до темно-коричневого, все залежить від виробника.

Користь продукту збільшує спосіб його приготування без використання гашеного вапна.  Виробники намагаються максимально зберегти в ньому всі вітаміни і мікроелементи.

Завдяки інуліну, що входить до складу, засвоюється кокосовий цукор набагато повільніше.  Після вживання кокосового цукру різкого стрибка не відбувається, продукт засвоюється поступово, забезпечуючи організм енергією тривалий час.

Його глікемічний індекс дорівнює 35.

Хімічний склад:

 • білки - 1,1 г; 

 • жири - 0,4 г;

 • вуглеводи - 93,4 г;

 • мікроелементи (P, Ca, Mg, Fe, K, Na);

 • вітаміни (С, В2; В3; В6; В8).

Калорійність продукту 382 ккал на 100 г, майже така ж, як у звичайного цукру.  Тому не варто захоплюватися, обманюючи його менш солодким смаком.

Країна походження: Індонезія.

Термін придатності: 12 місяців.

Характеристики
Основні
ВиробникБез бренда
Країна виробникІндонезія
Форма випускуРозсипний
Вага250 г
Складцукор
Інформація для замовлення
  • Ціна: 129,06 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner