Продавець ECOUA: органічні продукти для здорового харчування гуртом та в роздріб. розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
215 відгуків
promo_banner
+380 (99) 059-49-75
+380 (93) 059-49-75
08205, ул. Севериновская, 105ж, Ірпінь, Україна
Кошик
ECOUA: магазин органічних натуральних продуктів. Широкий асортимент продукції на будь який смак.

Кокосове борошно

Кокосове борошно - залишковий продукт виготовлення кокосового молока, робиться з м'якоті кокоса, висушується і подрібнюється до пудри. Складається з кокосового масла, білка і вуглеводу.

Енергетична цінність екзотичного продукту становить 420 ккал на 100 грам. Зміст білків, жирів і вуглеводів відповідно дорівнює 20, 14 і 60 грамам. Продукт є джерелом вітаміну D6, калію і магнію, лауринової жирної кислоти.

 

ГалереяСписок

Кокосове борошно не містить глютену, а значить відмінно підходить для раціону людей, які страждають непереносимістю цієї речовини, багата клітковиною, яка сприяє очищенню організму, стимулює правильне травлення, а також дозволяє боротися із зайвими кілограмами.

Чим і пояснюється популярність цього продукту у сфері правильного харчування, здорового способу життя і фітнесу. Така тропічний борошно є одним з головних «китів» безглютенової дієти.

Особливості:

• Таке борошно є одночасним рекордсменом за вмістом клітковини і білка в порівнянні з аналогічними борошняними продуктами. Велика кількість клітковини дозволяє підтримувати травлення в нормі, а також пояснює користь продукту для людей, страждаючих цукровим діабетом - харчові волокна і складні вуглеводи не провокують різкого стрибка рівня цукру в крові і забезпечують продукту низький глікемічний індекс.

• Корисні насичені жири в складі м'якоті плоду є природним джерелом енергії для нашого організму, а також піклуються про здоров'я волосся, нігтів і шкіри. Жінкам особливо необхідно отримувати достатню кількість корисних рослинних жирів з їжею.

На відміну від інших сортів безглютенового борошна, таких як рисова, кукурудзяна та борошно на основі картопляного крохмалю, кокосовий варіант принесе організму більше користі і подарує блюдам незвичайний смак приємний, а випічку зробить повітряної. Однак повністю замінювати будь-який інший борошно кокосовим не варто, найбільш оптимальним співвідношенням стане третину тропічного борошна до двох третин звичнойного. Більш того, слід пам'ятати, що з-за відсутності клейковини тіста знадобиться додаткова «зчіпка» в якості якої можуть виступати звичайні курячі яйця. Додайте до рецепту ще 1-2 яйця, таке поєднання дозволить приготувати ті ж звичні продукти: хліб, кекси, печиво, бісквіти.

Вдалих покупок і приємного апетиту!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner