Кокосова олія Extra Virgin
Кокосове масло, виготовлене за технологією холодного віджимання, є продуктом максимально корисним.
Це обумовлено способом виробництва. Відсутність температурного впливу, хімічного очищення дозволяє зберегти максимальну кількість біологічно активних речовин.
- Топ продаж
- Топ продаж
- Кокосова олія, Extra Virgin 5 л. Нерафінована, холодного віджиму. cocoil5pr1 899 ₴В наявності Оптом і в роздріб
Кокосове масло має характерний солодкуватий, ніжний аромат і приємний горіховий присмак. Сьогодні випускають рафінована і нерафінована олія. Також масло буває харчовим і косметичним.
Краще всього вибирати нерафінована олія холодного віджиму, яка вважається самої корисної та якісної.
В состав масла кокоса входят насыщенные жирные кислоты (почти 83%), среди которых лауриновая, капроновая, каприловая, олеиновая, каприновая, пальмитиновая, миристиновая, стеариновая. Также в кокосовом масле является фитостеролы, витамины (К, холин, Е) и минералы: кальций, цинк и железо.
Из-за содержания жирных насыщенных кислот масло кокоса практически не подвергается окислению, в связи с чем имеет достаточно длительный срок хранения. Оно практически не вступает с воздухом в реакцию, поэтому, даже в холодильнике, остается пригодным в течение всего срока потребления.
Кокосове масло також не втратить корисних властивостей і смакових якостей при нагріванні до високих температур, тому, на відміну від інших масел, може використовуватися для смаження та приготування у фритюрі, воно не стає канцерогенним.
Кокосовим маслом можна замінити вершкове в приготуванні страв. Для більш економного споживання можна приготувати страву на топленому або рослинному маслі, а кокосове потроху додавати в кінці приготування. Це масло здатне перетворити звичайну і просту їжу у вишукану страву.
Цей продукт використовується для приготування різноманітних гарячих страв: супів, макаронних виробів, круп'яних гарнірів, овочевих страв, соусів і гарячих закусок. Можна додавати і кондитерські вироби та випічку. З кокосовим маслом набувають приємний присмак печива, торти, кекси, сирники, млинці, сирні запіканки і оладки. Випічка з цим маслом набагато довше зберігає пишність і свіжість.
Пищевое кокосовое масло советуют хранить при температуре не более 20 градусов или в холодильнике. Косметический же продукт можно смело хранить в ванной, где оно будет меньше сгущаться.
Содержит:
ненасыщенные жирные кислоты:
-лауринова 44-52%
-миристинова 13-19%,
-пальмитинова 7,5-10,5%,
-капринова 4,5-10%,
-каприлова 6,0-9,7%,
-олеинова 5-8%,
-стеаринова 1,0-3,0%,
-капронова 0,2-2,0%,
-линолева 1,5-2,8%,
гексадеценовой до 1,3%,
фитостеролы, витамины (С, Е, К и холин)
мінерали:
магній, кальцій, калій, цинк, фосфор, залізо, гіалуронова кислота.
Калорійність на 100 г: 892 ккал.
Вдалих покупок і приємного апетиту!