Продавець ECOUA: органічні продукти для здорового харчування гуртом та в роздріб. розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
226 відгуків
promo_banner
+380 (99) 059-49-75
+380 (93) 059-49-75
08205, ул. Севериновская, 105ж, Ірпінь, Україна
Кошик
ECOUA: магазин органічних натуральних продуктів. Широкий асортимент продукції на будь який смак.

Кокосова олія Extra Virgin

Кокосове масло, виготовлене за технологією холодного віджимання, є продуктом максимально корисним.

Це обумовлено способом виробництва. Відсутність температурного впливу, хімічного очищення дозволяє зберегти максимальну кількість біологічно активних речовин.

ГалереяСписок

Кокосове масло має характерний солодкуватий, ніжний аромат і приємний горіховий присмак. Сьогодні випускають рафінована і нерафінована олія. Також масло буває харчовим і косметичним.

Краще всього вибирати нерафінована олія холодного віджиму, яка вважається самої корисної та якісної.

В состав масла кокоса входят насыщенные жирные кислоты (почти 83%), среди которых лауриновая, капроновая, каприловая, олеиновая, каприновая, пальмитиновая, миристиновая, стеариновая. Также в кокосовом масле является фитостеролы, витамины (К, холин, Е) и минералы: кальций, цинк и железо.

Из-за содержания жирных насыщенных кислот масло кокоса практически не подвергается окислению, в связи с чем имеет достаточно длительный срок хранения. Оно практически не вступает с воздухом в реакцию, поэтому, даже в холодильнике, остается пригодным в течение всего срока потребления.

Кокосове масло також не втратить корисних властивостей і смакових якостей при нагріванні до високих температур, тому, на відміну від інших масел, може використовуватися для смаження та приготування у фритюрі, воно не стає канцерогенним.

Кокосовим маслом можна замінити вершкове в приготуванні страв. Для більш економного споживання можна приготувати страву на топленому або рослинному маслі, а кокосове потроху додавати в кінці приготування. Це масло здатне перетворити звичайну і просту їжу у вишукану страву.

Цей продукт використовується для приготування різноманітних гарячих страв: супів, макаронних виробів, круп'яних гарнірів, овочевих страв, соусів і гарячих закусок. Можна додавати і кондитерські вироби та випічку. З кокосовим маслом набувають приємний присмак печива, торти, кекси, сирники, млинці, сирні запіканки і оладки. Випічка з цим маслом набагато довше зберігає пишність і свіжість.


Пищевое кокосовое масло советуют хранить при температуре не более 20 градусов или в холодильнике. Косметический же продукт можно смело хранить в ванной, где оно будет меньше сгущаться.

Содержит:
ненасыщенные жирные кислоты:
-лауринова 44-52%
-миристинова 13-19%,
-пальмитинова 7,5-10,5%,
-капринова 4,5-10%,
-каприлова 6,0-9,7%,
-олеинова 5-8%,
-стеаринова 1,0-3,0%,
-капронова 0,2-2,0%,
-линолева 1,5-2,8%,
гексадеценовой до 1,3%,
фитостеролы, витамины (С, Е, К и холин)
мінерали:
магній, кальцій, калій, цинк, фосфор, залізо, гіалуронова кислота.
Калорійність на 100 г: 892 ккал.

Вдалих покупок і приємного апетиту!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner