Кероб
Кероб - альтернатива какао бобів
Дуже часто особливості організму, хвороби і суворі дієти змушують виключити з щоденного раціону деякі страви. Щоб насолоджуватися повноцінним життям, в тому числі смачними продуктами, досить використовувати спеціальні інгредієнти, які замінять звичні аналоги.
- Краща ціна
- Краща ціна
- Краща цінаКероб (сирий, сушений, необсмажений) 1000 г krb1000pr_s158,70 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
- Краща ціна
- Краща цінаКероб Light (легко, слабо обсмажений) 500 г krb500pr_l94,35 ₴/упаковкаГотово до відправки Оптом і в роздріб
- Краща ціна
- Краща ціна
- Краща ціна
- Краща ціна
Кероб - є солодкою порошкоподібної субстанцією, що добувається з плодів ріжкового дерева. Його можна порівняти з пряним цукром або сухим сиропом по смаку і аромату.
Цей продукт прийнято вважати ефективним замінником какао і шоколаду. Його рекомендовано вживати людям, що страждають від надмірної ваги і діабетикам.
Зверніть увагу, що до складу входять самий великий перелік мінералів і вітамінів. Виснажений або знесилений організм легко поглинає відсутні компоненти, стабілізуючи природні процеси і покращуючи метаболізм.
Кероб не міститься психотропних речовин і збудників, які збуджувють роботу центральної нервової системи. Тому його не забороняється вживати в їжу вагітним, мамам з грудними дітьми, підліткам і дорослим з нестійкою психікою або високим тиском.
Ми пропонуємо Вам Іспанський кероб трьох видів:
- сирий (не обжарений)
- світлий Light (пройшовший мінімальну термічну обробку)
- кероб в стрючках подрібнених
У питанні того, в якому вигляді найкраще купувати кероб - в сирому або ж термічно обробленому - потрібно орієнтуватися на те, для чого він буде застосовуватися. Необсмажений порошок має більш солодкий смак, але на шоколад він схожий менше. Сирий продукт широко використовується в харчовій сфері в якості підсолоджувача.
Слабо обжарений відрізняється легко вираженим карамельним присмаком з кислинкою і більш темним кольором в порівнянні з сирим Керобом. Оброблений порошок містить менше природнього цукру, ніж сирий. Найчастіше саме на його основі робиться напій без кофеїну - відмінний замінник какао. Подібність сирого і обсмаженого продукту полягає в їх використанні в кондитерській галузі (виробництво солодкої пасти, шоколаду, випічки і цукерок).