Мигдальне борошно
Мигдальне борошно ідеально підходить для згущення супів і соусів. Також рекомендується як альтернатива традиційному борошну, для випічки тортів і хліба. У багатьох рецептах можна легко обміняти ¼ традиційного борошна на мигдальне борошно. Цей продукт ідеально підходить як інгредієнт печива, омлетів, пирогів і мокрих тортів. Поживна вартість в 100 грамах продукту: Енергетична цінність продукту - 633 ккал. Жири - 50,52 г Насичені жирні кислоти - 3,95 г Вуглеводи - 18,66 г Цукри - 4,63 г Білки - 21,40 г Сіль - 0,019 г
Мигдальне борошно ідеально підходить для згущення супів і соусів. Також рекомендується як альтернатива традиційному борошну, для випічки тортів і хліба. У багатьох рецептах можна легко обміняти ¼ традиційного борошна на мигдальне борошно. Цей продукт ідеально підходить як інгредієнт печива, омлетів, пирогів і мокрих тортів.
В 100 грамах продукту:
Енергетична цінність продукту - 633 ккал
Жири - 50,52 р
Насичені жирні кислоти - 3,95 р
Вуглеводи - 18,66 р
Цукру - 4,63 р
Білки - 21,40 р
Сіль - 0,019 г