Склад крупи кіноа дуже багатий, в ній міститься безліч вітамінів, це вітаміни A, E, РР, аскорбінова кислота, В1, В2, В3, В5, В6, В9. Мінеральні речовини представлені солями кальцію, калію, магнію, міді, заліза і марганцю, цинку, фосфору, селеном. У крупі містяться жири, білки, вуглеводи, харчові волокна, амінокислоти, серед яких триптофан, лізин, тирозин та інші.
Кіноа за смаком нагадує нешліфований рис, має вершково-горіхові нотки, м'який смак. Це нейтральна основа для багатьох страв, яка добре просочується травами і спеціями, органічно розбавляє соуси на м'ясній основі.
Біла кіноа готується – 10-15 хв. При приготуванні кількість кіноа збільшується майже вдвічі. Тобто з 1 склянки крупи у вас вийде 2 склянки готової каші. Готуйте кіноа в пропорції 1:2 (на 1 склянку кіноа – 2 склянки води).
Країна походження: Перу
Термін зберігання: 12 місяців
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Перу |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 309,99 ₴