Мигдалеве борошно ідеально підходить для згущення супів і соусів. Також рекомендується як альтернатива традиційному пшеничному борошну, для випічки тортів і хліба. У багатьох рецептах можна легко обміняти ¼ традиційного борошна на мигдалеве борошно. Цей продукт ідеально підходить як інгредієнт печива, омлетів, пирогів і мокрих тортів. Поживна вартість в 100 грамах продукту: Енергетична цінність продукту - 602 кКал Жири - 54.5 г. Насичені жирні кислоти - 3,95г. Вуглеводи - 13 г. Цукру - 4,63 г. Білки - 25,8 г. Сіль - 0,019 г.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Інформація для замовлення
- Ціна: 529 ₴/упаковка